VU+ ZERO 4K media player

    • VU+ ZERO 4K media player

      My new VU+ ZERO can,t play any .avi file. Only sound. MKV and MP4 files are supported. Really nobody needs it?!

      Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von vampirex ()

    • I know about containers. But ZERO 4K don,t play ALL AVI files , not some!!! All images- original and all other (vix, vti, BH, openBH, openATV). Please test any AVI file! I wrote about it to VU+ Bug Report...
    • Install the Plugin "serviceapp" and then try to play the video with exteplayer2 (Movielist - Menue) .
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      KAPIERVORGANG beendet.

      Zubehör : Philips 46PFL-9705 / 37PFL-9604, Samsung HT-E6759W, Samsung SPF 107H-105P-87H, Qnap TS-251+, Harmony 650, Fritzbox 7490, Cisco WAP4410N, Netgear M4100-D12G, TPLink HS100/HS110/LB110
    • Restore all of this with VTI-Zer0 !

      There is no need to remove anything !
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      KAPIERVORGANG beendet.

      Zubehör : Philips 46PFL-9705 / 37PFL-9604, Samsung HT-E6759W, Samsung SPF 107H-105P-87H, Qnap TS-251+, Harmony 650, Fritzbox 7490, Cisco WAP4410N, Netgear M4100-D12G, TPLink HS100/HS110/LB110
    • I installed serviceapp from the feed. After commands in telnet opkg install ffmpeg , opkg install exteplayer3 I see that all packages are installed and up to date. But that,s all -no entry in pluginlist and system-modules...
    • After installation you should have a new entry in Menue - settings - system .

      And in movielist it should appear also - correct name : ExtEplayer3 !
      Dateien
      • x1.jpg

        (163,2 kB, 31 mal heruntergeladen, zuletzt: )
      • x2.jpg

        (147,5 kB, 29 mal heruntergeladen, zuletzt: )
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      KAPIERVORGANG beendet.

      Zubehör : Philips 46PFL-9705 / 37PFL-9604, Samsung HT-E6759W, Samsung SPF 107H-105P-87H, Qnap TS-251+, Harmony 650, Fritzbox 7490, Cisco WAP4410N, Netgear M4100-D12G, TPLink HS100/HS110/LB110
    • And You really can play avi files in that way? I don,t see this menu. At this moment I use OpenATV image because I have problems with channel grabbing on commonly used Viasat Baltic 4,9E package on all other (including original) images (often see -not find SID in PAT). It seems that openATV image has the best tuner sensitivity. I,ll try again VTI image with extplayer.
    • Without a none working sample i cant check this issue .
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      KAPIERVORGANG beendet.

      Zubehör : Philips 46PFL-9705 / 37PFL-9604, Samsung HT-E6759W, Samsung SPF 107H-105P-87H, Qnap TS-251+, Harmony 650, Fritzbox 7490, Cisco WAP4410N, Netgear M4100-D12G, TPLink HS100/HS110/LB110
    • Do you have a short sampler ?
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      KAPIERVORGANG beendet.

      Zubehör : Philips 46PFL-9705 / 37PFL-9604, Samsung HT-E6759W, Samsung SPF 107H-105P-87H, Qnap TS-251+, Harmony 650, Fritzbox 7490, Cisco WAP4410N, Netgear M4100-D12G, TPLink HS100/HS110/LB110
    • Thank you .

      You are right ! It works with Ultimo4k but not with Zero4k .
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      KAPIERVORGANG beendet.

      Zubehör : Philips 46PFL-9705 / 37PFL-9604, Samsung HT-E6759W, Samsung SPF 107H-105P-87H, Qnap TS-251+, Harmony 650, Fritzbox 7490, Cisco WAP4410N, Netgear M4100-D12G, TPLink HS100/HS110/LB110
    • Same problem here on VTI 13.0.2, I am trying to watch AVI files with this codec: Xvid MPEG-4 Video (XVID), only audio is working and black screen. Mkv files with codec: MPEG-H part2/HEVC (H.265) (hevc) works without any problems. Any way to fix this? Thank you